Pages

top
Drevet av Blogger.
Det finnes mange forskjellige måter å tjene seg noen kroner på nettet, og twitter er et utmerket verktøy til dette. Å sende ut meldinger med Clickbank er en måte, hvor du selger digitale produkter som andre har laget og får en høy prosentandel av salget. Noen andre metoder som gjør at du kan tjene penger er det linket til til høyre her.

Ad.ly betaler deg for å sende ut reklame av og til, og du får her betalt kun for å sende ut medlingen på twitter. Ingen behøver å kjøpe noenting, det holder at du sender twitter-meldingen. En ting som er viktig for at du skal kunne bli rik på denne måten, er at du har mange som følger deg på twitter. Betalingen varierer litt, men litt over en dollar for 1.000 følgere får du, så med 50.000 følgere begynner dette å bli veldig interessant. En melding om dagen er fort 50 dollar ekstra hver dag. Husk bare å ikke sende ut kun reklame, da twitter-kontoen din raskt kan bli stengt.

Sponsored tweets er et annet selskap som opererer på samme måte. Du får en direkte melding via twitter, eller en e-post når det ligger meldinger klare for deg. Betalingen her er omtrent den samme som hos ad.ly, så registrerer du deg hos begge øker inntekten din betraktelig.

Den siste i denne omgang er Revtwt. Her er systemet litt annerledes, du får betalt når noen klikker på den linken som du sender ut. Du får stort sett betalt mellom 5 og 10 cent pr. klikk, men her igjen om du har mange nok som følger deg blir det en god del klikk hver dag også hos revtwt. Lykke til og husk å ikke bare sende ut reklame, men også noen fornuftige meldinger slik at folk gidder å følge deg.

0 responses to "Tjen penger med twitter del 2"

Legg inn en kommentar

No spam!