Pages

top
Drevet av Blogger.
Et nytt konsept for reklamering på internett er laget av tidligere ansatte hos Google. Mylikes er basert på at du selv kan velge annonser som passer til ditt innhold. Enn så lenge så er de fleste annonsene rettet mot det Amerikanske markedet, men hvis du for eksempel har en twitterkonto på engelsk kan dette programmet være gull verdt. Har testet dette i noen uker nå, og 10 - 15 dollar ekstra om dagen er ikke så ille. Det skal nevnes at dette kun er fra twitter med en konto som har litt over 10.000 følgere, men annonsene fra Mylikes kan du også benytte på blogger eller nettsider.

Det har kommet mange forskjellige programmer den siste tiden som gjør at man kan tjene penger på sosiale medier som facebook og twitter, og selv om både ad.ly og sponsored tweets betaler bra, så kommer det sjelden tilbud om utsending mer enn en gang i uka. Revtwt gir deg muligheten til å sende ut 1-4 ganger om dagen, men de betaler ikke all verden.

Fram til nå er min erfaring med Mylikes at de sålangt har det beste alternativet i alle fall for twitter. Anbefaler alle og melde seg inn i alle disse 4 nettverkene, så man har forskjellige muligheter for å tjenne seg noen ekstra kroner, men Mylikes har nok det største potensialet til nå. Du bør ha over 500 personer som følger deg på twitter hvis du skal kunne tjene noe særlig med penger på dette programmet, og det er også en fordel hvis du har flere som følger deg enn du selv følger. Glem ikke å skrive noen fornuftige innlegg også, så ikke kontoen din blir stengt hvis alt er bare spamming.

Kommer til å fortsette med Mylikes også på noen av nettsidene som jeg har, og vil dele flere erfaringer derfra etterhvert. Hvis de blir store nok, så kan de nok bli en trussel mot Googles herredømme med klikkannonser. Lykke til med å tjene penger på nett!

0 responses to "Mylikes bedre en AdSense?"

Legg inn en kommentar

No spam!