Pages

Drevet av Blogger.
Skal du tjene penger på nett så må du enten selge ditt eget produkt, eller så kan du melde deg inn i et affiliate-nettverk. Etter å ha holdt på med markedsføring på internett i et par år nå, så kan jeg anbefale deg å bli medlem i disse nettverkene for affiliates hvis du vil tjene penger på annonsering på nettet. Mine favoritter til dags dato er fra 1 til 5:

1. Adservice Media holder til i Dannmark og er et litt mindre selskap. Men her er både service- og betalingsinnstillingen på topp. Hadde Adservice hatt litt flere annonsører hadde de nok toppet listen Edit: og det har de nå!

2. Tradetracker er et nytt selskap i Norge, men de holder så langt alt de lover om annonsører og utbetalinger. Ser veldig bra ut så langt om de fortsetter trenden.

3. Zanox har ikke så veldig mange norske annonsører, men de betaler veldig bra for de som er inne i programmet. Ingen spesiell kundeservice å snakke om, men jevne og gode utbetalinger.

4.  Tradedoubler er de største i Norge på reklamer for affiliates. Her finner du de største firmaene som reklamerer på nettet.

5. Google AdSense trenger man vel ikke nevne i denne sammenhengen, for hvis du ikke vet hva det er ennå bør du kanskje lese deg opp litt mer før du skal begynne å tjene penger på nett? :)

Skulle vel lagt opp litt flere tekstlenker hvor man kunne meldt seg på de diverse nettverkene, men ettersom de betaler såpass dårlig for nye medlemmer, så tjener de sikkert nok penger fra før... Samma det, lykke til med å tjene penger på nettet.

0 responses to "Norges 5 beste affiliatenettverk"

Legg inn en kommentar

No spam!