Pages

Drevet av Blogger.
Det ligger uendelige muligheter for deg som ønsker å tjene penger på internett, om det er i form av nettsider med reklame, nyhetsbrev, brukere som betaler for innhold eller hva du nå har som plan for din nettsatsning. Hele verden kan være ditt nedslagsfelt, det er egentlig bare fantasien som setter grenser.

Min personlige favoritt når det kommer til å tjene penger på nett er affiliatemodellen, hvor man får betalt for å selge og promotere andre selskapers varer og tjenester. Du slipper kjedelige ting som kundeservice, åpningstider og annet som tar fokuset vekk fra det du egentlig skal gjøre, nemlig å tjene nok penger til at bedriften din går rundt. Problemet kan ofte være å vite hvor man skal begynne, for nettet er ganske så stort, og som jeg skrev i forrige innlegg må du finne en nisje som helst er lukurativ og uten konkurranse, noe som i og for seg er lettere sagt enn gjort.

Noen av de nisjene som vanligvis betaler bra, er lån og kredittkort. Skal derfor prøve meg innenfor nisjen om kredittkort og har derfor satt opp en enkel guide med oversikt over noen bra kredittkort som kan bestilles på nettet. Nettsiden heter iKredittkort.com i beste iPhone-stil (har også en egen mobilversjon) og er ganske ny enda, men det jobbes med omtaler om de fleste kortene og forbrukslånene som kan bestilles online på nettsiden.

Kommisjonen per kort er ikke så alt for mye, med noen hundrelapper per innvilgede søknad. Så utfordringen blir å skaffe nok kunder til kortselskapene, slik at siden har muligheten til å tjene litt penger. Det er også mange som søker om kredittkort selv om de har anmerkninger, og da blir jo heller ikke disse søknadene innvilget. Setter derfor kanskje på noen adsense blokker på siden etterhvert, ettersom klikkene herfra betaler per klikk uavhengig av hva som skjer videre.

Så får vi se om det går ann å ta opp kampen med Bank Norwegian, Cresco, Skandiabanken, GE Money og alle de andre som tilbyr kredittkort på nettet, med en affiliate nettside om kredittkort.

0 responses to "Affiliate for kredittkort"

Legg inn en kommentar

No spam!