Pages

top
Drevet av Blogger.
Hvis du skal tjene penger på nett i dag så kan det være smart å satse på en lukurativ nisje. Dette gjelder spesielt hvis du er affiliate og enten vil tjene penger på klikk, salg eller andre forskjellige inntjeningsmodeller som finnes i affilliate-bransjen. Så hvordan skal du finne ut hvilken nisje som lønner seg mest, og hvilken bør du satse på?

Mange gjør en klassisk feil ved at du ser seg blinde på hvilke produkter som har høyest utbetaling. Hvis du for eksempel har registrert deg hos Trade Tracker, så ser du at den høyeste provisjonen blir utbetalt for et forbrukslån, men der er også konkurransen ganske så tøff. Dette betyr igjen at hvis din side ikke er å finne på minst den første siden til google, så kan du bare glemme høye provisjoner. Da vil det trolig lønne seg mye mere å finne en nisje du kan være alene i, selv om provisjonen per salg er mye lavere.

En av mine beste nisjer i forhold til Adsense, er jeg i dag så å si helt alene i, og selv om den aktuelle siden ikke har så veldig mange besøk hver dag, er klikkprosenten og kost per klikk veldig greie penger å ta med seg (for de som lurer på hvilken nisje det er, så glem det og finn din egen :)

De nisjene tradisjonelt sett som betaler best både per klikk, salg og sign-up er lån, kredittkort og gambling. Men der er det mange om beinet, så finn deg heller en litt enklere nisje som krever mye mindre arbeid, hvor du kan ligge som #1 i google i årevis uten å egentlig gjøre så mye som å løfte en finger (etter at nettsiden er laget og optimalisert).  

Tenk utenfor boksen, det finnes fortsatt mengder med frukt som henger lavt på nettet, men du må være smart. Har du enda ikke registrert deg hos Trade Tracker kan du gjøre det nå, og der finner du en rekke annonsører som kanskje kan gi deg noen gode tips til å finne din neste nisje.

0 responses to "Hvilke nisjer er best?"

Legg inn en kommentar

No spam!