Pages

Drevet av Blogger.
Det er mange forskjellige måter du kan tjene penger på nettet, og en utrolig enkel måte er å besvare forskjellige spørreundersøkelser. I dag er det tre store selskaper som betaler deg penger for å svare på noen enkle spørsmål og her kan du finne ut litt mer om hver av dem.

Denne metoden er ikke like innbringene som en del andre som finnes på nett, men dette er både raske og lett-tjente penger som kommer godt med i tillegg til alt det andre. Her kan du få gavekort og pengepremier for å delta i enkle meningsmålinger som ikke tar lang tid. Du velger selv hvor mange du vil være med på hver måned. Som et tips bør du registrere seg hos alle disse tre, for å ha muligheten til å tjene mest mulig med penger. (Det koster selvfølgelig ingenting å registrere seg).

Toluna er et nettsted hvor du har muligheten til å få betalt for å svare på enkle spørreundersøkelser om alt mulig. Som for eksempel hvor du liker å reise, hvilke hårfarger du har hatt, hvilke mobiltelefoner du foretrekker etc. Som sagt dette er en veldig enkel måte å tjene noen raske penger på!
Delta i Tolunas spørreundersøkelser

Meningstorget er et annet nettsted som også betaler deg for dine synspunkter og meninger. Her mottar du poeng som kan brukes til gavekort og du kan bli med i trekning av opp til 12.500 kroner i pengepremier! Gavekortene kann innløses i en rekke kjente butikker som for eksempel CDON, H&M, DinSko og andre.
Få belønninger for å ta undersøkelser på nettet!

You Gov betaler også for dinesynspunkter rundt en rekke forskjellige temaer som politikk, nye produkter på markedet, hvilke tv-kanaler du ser på, reklame og mye annet. Også her tjener du opp poeng som kan innløses i forskjellige gavekort som det går ann å kjøpe det meste for, i nettbutikker og i gavekatalogen.
Si dine meninger hos You Gov

Du registrerer deg kjapt på alle disse bare ved hjelp av e-posten din. Du blir heller ikke nedrent med spam av disse selskapene, men du får en e-post 2-4 ganger i måneden fra hver, og det er enkelt å melde seg av hvis du går lei av å tjene penger på denne måten. Med litt flaks har du muligheten til å bli trekt ut i månedskonkurransen hvor premien er på hele 40.000 kroner! Som sagt vil du ikke bli millionær ved å bli med på disse spørreundersøkelsene, men dette er kjappe og enkle penger å ta med seg.

0 responses to "Tjen penger på spørreundersøkelser"

Legg inn en kommentar

No spam!