Pages

Drevet av Blogger.
Jeg har tidligere i denne bloggen skrevet en del om egne erfaringer rundt det å kunne tjene penger på internett. Det er ikke bare enkelt å bli rik online, men jeg har i alle fall etter omtrent 1 år i denne bransjen, klart å opparbeide en hyggelig ekstra inntekt på omlag 10.000 kroner hver måned ved å jobbe hjemmefra. Det skal sies at dette startet som en hobby, og det er det fortsatt. For å kunne jobbe med dette på heltid kreves det nok minst et par år til på baken, om man ikke da ikke vil investere 175 kroner i seg selv ;)

Dette er nemlig tydeligvis det som kreves for å kunne tjene 21.000 kroner i mnd om du melder deg inn i WMI eller Wealth Masters International som det heter. Selskapet er en oppfølger etter et annet tilsvarende selskap ved navn CCP eller Carbon Copy Pro

Forretningsideen går ut på du blir vervet inn eller solgt en inngangspakke for et par hundrelapper, via en flott landingsside som lover gull å grønne skoger. Ved å betale disse pengene, vet ververen at du er villig til å betale litt for å kunne tjene deg rik (kjempeinformasjon om deg som kunde), neste steg er nemlig en ny pakke til noen tusenlapper, for å få tilgang til eksklusiv software, som skal gjøre jobben for deg. Så følger flotte seminarer til mange tusenlapper, hvor brorparten går til personen over deg.

Er dette en pyramide? Svaret på det sier vel seg selv. Er det svindel? Tja, det er jo egentlig opp til hver enkelt hva man vil bruke pengene sine på. Nå dreier jo egentlig all form for salg seg om en liten overdrivelse, eller å snakke pent om fordelene ved produktet. Er det mulig å tjene minst 21.000 kroner per mnd ved å bli med i WMI? Jada, helt sikkert, men du blir da avhengig av å selge slike seminarer til de du selv har vervet inn.

Dette var i hvert fall modellen til Carbon Copy Pro, og jeg blir ikke overrasket om modellen til Wealth Masters International er noe særlig annerledes. For min egen del fortsetter jeg med å lage blogger og nettsider som gjør at jeg kan tjene litt ekstra penger ved hjelp av internett. Neste mål er 15.000 kroner i mnd, som jeg forhåpentligvis når i løpet av høsten.

Twitter er også et nytt middel for å kunne tjene litt penger, men her kreves det at du skriver fornuftige eller morsomme tweets, slik at folk gidder å følge deg, for du må ha mange følgere for å kunne tjene penger på twitter. Uansett hvilken modell du velger, lykke til med å tjene penger!

4 responses to "Wealth Masters International og Carbon Copy Pro"

  1. det står jo ikke dato her.. men jeg driver og tester ut alt mulig av tjen penger online.... ikke så mye seriøst hittil... er mektig lei av gull og grønne skoger, kan man ikke gjøre et ærlig godt stykke arbeid her på nettet? skrive fort for eks. eller må man lure folk til å kjøpe det samme C programmet man selv kjøper...?

  2. Gull og grønne skoger finnes nok mest i eventyr... Med litt jobb så går det da ann å tjene litt penger på nettet, men som med alt annet så må man jobbe for det. Skrev forøvrig innlegget for snart 2 mnd siden.

  3. Jeg er medlem av et seriøst firma innen reiseliv,men det kreves at du jobber med det over tid for å tjene penger. Men du slipper å selge C programmer og lignende.

  4. Jepp. Skal du tjene penger på nettet så tar det tid. Merkelig at så mange tror/håper at man kan bli rik i en fei så lenge det er på internett.

Legg inn en kommentar

No spam!