Pages

top
Drevet av Blogger.
I disse dager så har det gått 1 år siden jeg startet med denne nye hobbyen min, om å tjene penger på internett. Den første bloggen ble opprettet i juni i fjor, men det var egentlig ikke før i august at pengene begynte å "rulle" inn. Den første modellen jeg brukte for å tjene penger, kan du lese om på linken her, men mye har forandret seg siden da.

I starten trodde jeg som alle andre at det var bare å lage noen blogger, klistre opp litt reklame på dem, og cashe ut flere ti-talls tusen kroner hver eneste måned. Dette er i og for seg mulig, men ikke like raskt som jeg hadde håpet på. Som sagt mye har forandret siden oppstarten av dette "tjene penger prosjektet", og en stor inntektskilde nå kommer faktisk fra twitter.

Jeg har brukt programmer som du kan lese om i linken over her, og alle disse firmaene betaler ut pengene uten problemer. Et annet system er noe som heter MyLikes, startet av en del personer som tidligere jobbet for Google med AdSense, og her finner du også mange annonsører som ønsker å markedsføre seg på twitter eller blogger.

Men så til det store spørsmålet, kan man bli rik på dette? Jeg skriver dette innlegget i dag fordi på 24 dager i august så passerte jeg 10.000 kroner i inntekter. Ja det er ikke all verdens, men som nevnt tidligere en veldig hyggelig ekstrainntekt ved siden av vanlig jobb. Det finnes mange som annonserer for andre måter du kan tjene penger på, og noen av de virker sikkert, men denne måten som jeg har brukt fungerer i hvert fall.

Hvis du ønsker å bli rik på blogging, så bør du enten komme opp med et helt genialt tema du blogger om, eller lage mange nok nettsider til at du kan tjene penger på dem. Det første er vanskelig og det andre er tidkrevende, men begge deler er mulig. Uansett hva du velger, lykke til med å tjene penger på nett!

1 response to "Tjene penger, en oppsummering"

  1. it is not easy.... but simple if you find it...

Legg inn en kommentar

No spam!