Pages

top
Drevet av Blogger.
Mange er i disse dager ute etter å tjene penger online. Men folk flest har enten ikke råd til å sette i gang, eller den innsatsen som er nødvendig for å lykkes. Så ville det ikke vært fantastisk om du kunne tjene penger online med nesten ingen krefter eller tid involvert? Vel, ved å mestre Tvitter er dette helt klart mulig. Her følger en oversikt over hvordan det gjøres.

Først må du få deg en gratis Twitter-konto, som kan gjøres ved å gå til websiden www.twitter.com. Når kontoen din og profilen er satt opp, må du begynne å følge folk i håp om at de følger deg tilbake. Vanligvis hvis du følger noen, vil de følge deg tilbake ut av ren høflighet. Jo flere tilhengere du får, jo mere penger kan du tjene. Så sørg for å gjøre deg interessant ved å publisere unike tweets. Du kan begynne å tjene penger når du har et par hundre tilhengere, men pengene vil fortsette å øke, etter antall mennesker som følger deg.

For det andre må du sette opp en konto hos clickbank.com, som også er gratis. Clickbank tillater deg å selge produkter som en affiliate, og du vil motta provisjon for dette. Det er gratis å melde seg inn, og det tar bare noen minutter. Når du har registrert deg, kan du bla gjennom det som heter marketplace, og velge noen produkter som du finner interessante og som du ønsker å selge. Når du velger et produkt vil clickbank gi deg din affiliate link, slik at når noen klikker på linken og kjøper produktet, får du betalt for salget.

Til slutt skal du begynne å bruke twitter til å tjene penger. Alt du forteller på twitter, blir vist på twittersiden til de som følger deg. Når du har en stor gruppe tilhengere som er interessert i deg, kan du begynne å lage tweets som inkluderer affiliate linker. Nå er det ikke bare å tweete alle koblingene til clickbank og forvente at alle klikker på den, fordi alle vil da tro at du er en spammer. Men i stedet fortsetter du som vanlig for å holde tilhengerne interessert, og i blant legge inn linken for å fortelle alle om å sjekke ut dette nye produktet du har prøvd. Alle vil være nysgjerrige for å se hva produktet er, og du kan tjene mye penger.

Som du skjønner er det ganske lett å tjene penger på internett med twitter, bare med 3 enkle trinn. For de av dere som allerede har en twitter-konto, bare sørg for at du har mange tilhengere. Som du ser jo flere tilhengere du har, betyr at flere personer har mulighet til å klikke på linken din, og du vil tjene mere penger.

0 responses to "Tjen penger med twitter del 1"

Legg inn en kommentar

No spam!