Pages

top
Drevet av Blogger.

Bli rik på blogging

Admin | 11:20
Velkommen til denne siden som vil gi deg en del tips om hvordan du kan tjene penger på internett ved hjelp av blogging. I dag har de fleste en egen blogg, og mange har lagt inn litt reklame som man kanskje tjener noen kroner om dagen på. Det finnes mange manualer om hvordan man kan bli rik på nettet på veldig kort tid, men de fleste slike kursene på nettet, er egentlig bare kurs hvor personen som har laget de forsøker å tjene penger på at du skal kjøpe de.

Jeg vil her komme med noen tips angående hvordan du kan tjene penger på å lage flere blogger med forskjellige temaer. Bakdelen med dette er at du ikke vil bli rik over natten, men fordelen er at dette fungerer veldig bra hvis du har litt tålmodighet. I tillegg får du disse tipsene helt gratis, uten å måtte betale en eneste krone.

Du lurer sikkert på hvor lang tid det vil ta, og hvor mye penger du kan få ut av dette? Min første blogg laget jeg i midten av juni 2009, og har i januar 2010 tjent litt over 10.000 kroner på å følge denne oppskriften. Kanskje ikke så mye på en måned syns du, men dette er i tillegg til vanlig jobb. 10.000 kroner ekstra kommer veldig godt med kan jeg fortelle deg. Det som kreves er å ikke gi opp fordi pengene ikke ramler inn etter en uke, men å fortsette målbevisst kveld etter kveld, uke etter uke. 1-2 timer hver dag er nok.

Det finnes mange andre tips rundt omkring på nettet, på hvordan du kan tjene raske penger, men etter å ha testet mange varianter, er dette i alle fall en metode som fungerer. Det å jobbe hjemmefra er kanskje ikke så rosenrødt som mange skal ha det til, men en hobby som sikrer en ekstra inntekt på til nå ca 10.000 kroner på en måned er ikke å forakte. Lykke til med å tjene penger!

0 responses to "Bli rik på blogging"

Legg inn en kommentar

No spam!