Pages

Drevet av Blogger.

Affiliate Programmer

Admin | 10:16
Det finnes mange forskjellige måter å tjene penger på via internett, og en av disse kan du gjøre med affiliate- programmer. Kort sagt er det reklame for produkter som andre firmaer selger, og du får en kommisjon av salget hvis kjøperen kommer fra din nettside. Hvis du har laget en nettside om mobiltelefoner, kan du sette inn litt reklame for eksempel om ringetoner, spill for mobiltelefoner og lignende. Det finnes en del affiliate-nettverk beregnet for norske nettsider.

Det kan være smart å melde seg inn i de fleste programmene, slik at du har størst mulighet for å finne en kampanje som passer til siden din. Det koster heller ikke penger å melde seg inn i noen av disse, og bruker du disse fornuftig kan du etterhvert tjene gode penger på dem.

Tradedoubler er kanskje det mest kjente affiliate-programmet i Norge. De har mange av de reklamene du sikkert har sett i nettavisene som hotels.com eller santander forbrukslån.

Euroads er et annet stort affiliatefirma. Her finner du blant annet mange konkurranser og spørreundersøkelser.

Zanox har endel gode kampanjer. Nå kan du registrere deg gratis og få betalt! De har også kampanjer for andre land i tilegg til Norge.

Adservicemedia.dk har også mange bra program mot norske brukere.

Buy.at har ikke så mange kampanjer for det norske markedet enda, men er verdt å prøve.

Guavamedia.no har også mange gode kampanjer for affiliates.

Ad.ly er egentlig ikke et affiliate-program, men kan nevnes i denne sammenhengen. Hvis du har en twitter-konto kan du sende ut en reklame av og til med hjelp av ad.ly. Du får da betalt etter hvor mange følgere du har. Det samme med Sponsoredtweets.com

Expekt Affiliate passer bra hvis du for eksempel har en nettside hvor brukerne er interessert i spill og gambling. Dette kan for eksempel være en nettside om sport.

Husk at alle disse forskjellige affiliate-programmene betaler etterskuddsvis, og stort sett et par måneder etter at salget er gjort. Det er dermed ikke snakk om raske penger, men gjør du dette riktig, vil du over tid få en jevn inntjening av penger. Lykke til.

0 responses to "Affiliate Programmer"

Legg inn en kommentar

No spam!