Pages

Drevet av Blogger.
Nå begynner nettsiden din å nærme seg tiden for å tjene penger. Den har allerede nå litt trafikk og noen besøkende hver dag, men skal du tjene penger på den, behøver du hundrevis, gjerne tusenvis av besøkende hver eneste dag.

Det mange gjør feil i starten når de bygger linker, er at alle linkene går til hovedsiden eller førstesiden til bloggen/nettsiden. For at et nettsted skal virkelig komme høyt i søkeresultatene til google og de andre søkemotorene, er det viktig at du også bygger linker inn til alle undersidene. Dette fører igjen til at hovedsiden også blir mer synlig, og det er riktigere for google at alle sidene dine er populære. Hvis alle linkene går til forsiden virker dette litt kunstig.

En annen viktig ting er at ankerteksten i linken inneholder søkeordene dine. En link med teksten klikk her, gjør siden din mer synlig hvis noen søker etter klikk her, og det er neppe det du er ute etter. Det vil ikke være negativt for siden din, da kun betalte linker eller såkalte linkfarms kan få negative utslag for rankingen din. Men det vil være mye bedre om ankerteksten til linken din inneholder ordet mobiltelefon, om det er dette siden din handler om.

Et gjennomsnittelig søkeord hos google inneholder 2,7 ord, så her er det viktig å være kreativ, og forsøke å komme på ord og setninger som blir benyttet. Også her kan man benytte et verktøy som google selv har laget, for å få en formening om hvor mange treff de ulike søkeordene får. https://adwords.google.com/select/KeywordToolExternal  Skriv inn søkeordene dine her, og husk å stille inn på norsk språk og Norge, hvis du lager en nettside på norsk. Her får du også andre forslag som du kanskje ikke har tenkt på.

Prøv også å få andre sider som handler om det samme temaet som din side til å linke til deg. Disse linkene er mere verdt enn for eksempel en side om barneklær, når du skriver om mobiltelefoner. Prøv også å få linker fra sider med høy page rank. Du kan sjekke hvilken page rank en side har her http://www.prchecker.info/check_page_rank.php  Til slutt kan det være lurt å markere noe av skriften din med fet skrift. Google oppfatter denne teksten som litt mer viktig enn resten av teksten. Så nå er du langt på vei klar til å tjene penger på internett.

0 responses to "Innlinker til nettsiden din"

Legg inn en kommentar

No spam!