Pages

Drevet av Blogger.
Quick Index er det perfekte verktøyet for deg som vil få din nye nettside eller blogg indeksert av Google og andre søkemotorer på under en halv time. Dette kan ta mange uker hvis du melder siden din inn på Googles addurl side. Verktøyet er veldig enkelt å bruke, og siden din blir indeksert på et øyeblikk.
Dette er ingenting som lager linker for deg, men sørger få din side synlig. Metodene som blir benyttet er helt akseptert, ingen blackhat metoder blir benyttet så du havner ikke i sandboxen på grunn av dette. Hvordan Quick Index fungerer:
  • Skriv inn adressen du vil indeksere i "domain" tekstfeltet.
  • Velg "manuell" hvis du vil gjøre dette manuelt.
  • Velg "new browser" hvis pc'n din takler over 20 vinduer samtidig.
Dette fungerer bare for toppdomener, det vil si www.dinwebside.com, og er ikke en back-link skaper. Quick Index varsler søkemotorene om at nettadressen er aktiv og venter på å bli indeksert, noe som ellers kan ta uker eller lengre. Her er adressen til det elektroniske verktøyet  www.affmastermind.com/toolbox/quickindex/

En annen pingtjeneste som dekker veldig mange steder, og er bra å bruke for blogger er siden www.pingler.com/ Når nettsiden din nå er indexert hos google og andre søkemotorer, er tiden inne for å begynne å skaffe trafikk til siden din. Uten noe særlig trafikk, blir det vanskelig å kunne tjene noen penger.

0 responses to "Indeksert i Google på 30 minutter"

Legg inn en kommentar

No spam!