Pages

top
Drevet av Blogger.
Du har laget ferdig nettsiden din, den er indexert hos google og andre søkemotorer, så nå er tiden inne for at dine besøkende skal finne nettsiden din. Du er da avhengig av å skaffe en strøm av trafikk til siden, for at du skal kunne tjene mest mulig penger på den. Søkemotoroptimalisering er en vesentlig ting her, men vi begynner med en del småting som ikke er uviktige.

Du har sikkert både en twitter og en facebook side. Ingen av disse gir deg noe linkverdi, men hvis du oppgir nettsiden din her, vil uansett en del av dine venner og bekjente ta turen innom siden, og hvis de liker den sprer de gjerne ryktet videre til andre igjen.

Hvor mange e-pster sender du hver eneste dag? Sikkert mange fler enn du er klar over, og her kan det være smart at nettsiden din alltid står som signatur. Mange som leser e-post fra deg, vil da ta turen innom din nettside.

Du er sikkert med på noen forum eller diskusjonssider på internett. De fleste slike gir deg muligheten til å opprette en signatur under alle innleggene dine, og noen gir deg også muligheten til å legge inn adressen til din nettside i profilen din.

Uberst og blopp er eksempler på sosiale bokmerker eller pingetjenester. Her kan de som er inne på siden stemme opp de sakene de liker best. Hvis du har skrevet et godt innlegg er sjansen stor for å komme på topp, noe som igjen trekker flere gjester inn på nettsiden din. Kudos ble akkurat lagt ned pga. for mye spam, så legg inn gode innlegg.

Noen av disse tipsene gir linker til nettsiden din, og noen ikke. Linker inn til siden din er neste del i kurset om å tjene penger på nett.

0 responses to "Hvordan lage trafikk til nettsiden"

Legg inn en kommentar

No spam!