Pages

top
Drevet av Blogger.
Da er neste del av kurset på hvordan du skal kunne tjene penger online klar. Nettsiden din begynner etterhvert å ta form, og inneholder minst 20 nyttige sider med god informasjon, og gjerne 3-400 ord på hver side. Noen tips før vi setter inn annonser kan være å forandre bildetittelen på de bildene du har lagt inn. Bildene bør ha søkeordene dine som bildetittel. La også gjerne innleggene dine linke til hverandre på en naturlig måte, mer om linker kommer litt senere.

For at du skal kunne tjene penger på nettsiden din, så finnes det forskjellige firmaer som leverer reklame. Google sitt reklamesystem heter AdSense, og hvis du laget nettsiden din med Blogger, har du allerede en google-konto som kreves for å vise AdSense annonser. Hvis siden din handler om mobiltelefoner, vil AdSense levere annonser relatert til mobiltelefoner og ringing.

TradeDoubler er et stort affiliate-nettverk hvor du finner annonser for store bedrifter i Norge. Her må du først registrere nettsiden din, før du søker på de forskjellige programmene som passer for deg. Tele2 og Ludo Mobil kan for eksempel være passende annonser og ha på din side om mobiltelefoner.

EuroAds er et annet firma som leverer affiliate annonser. Det kan være greit å registrere nettsiden din hos begge, slik at sjansen for å finne annonser som passer øker. Husk å velge relevante annonser for din side, det er liten vits å reklamere for slankepiller på en side om mobiltelefoner. Leseren har søkt seg fram til siden din, og er da faktisk interessert i temaet mobiltelefoner.

Det kan være lurt å ikke bare bruke store bannere, men også tekstlinker på nettsiden din. Endel bruker programmer som blokkerer bannere, og mange lider av noe som kalles bannerblindhet. Med litt trafikk til siden din er du nå klar for tjene penger på internett. Del 4.

0 responses to "Tjen penger på nett, del 3"

Legg inn en kommentar

No spam!