Pages

top
Drevet av Blogger.
Del 2 i informasjonen om hvordan du kan tjene penger på nett, tar for seg hva du skal fylle nettsiden din med. Hvis du for eksempel interesserer deg for mobiltelefoner, så innehar du sikkert mye informasjon om emnet som kan være nyttig for andre. Det første som er viktig, er at du skriver noe, for eksempel en guide om mobiltelefoner som kan kjennes nyttig for dine lesere. Hvis du skriver dårlige innlegg, vil ingen av dine lesere komme tilbake til nettsiden din, og uten trafikk vil du ikke tjene penger på nett. Dette skal jeg komme tilbake til senere.
Lag en plan over hva du har tenkt å ta med på siden din, sett opp de fleste søkeordene du kommer på innenfor det temaet du har valgt å skrive om, og når du er ferdig å skrive innlegget ditt, flettet du de ulike søkeordene naturlig inn i teksten. Ikke gjenta alle ordene så mye mer enn 2-3 ganger pr. innlegg, men bruke gjerne synonymer. Google er ikke så veldig glad i såkalt keywoord stuffing, så ikke overdriv det hjelper uansett ingenting.

Hvis du er veldig rask og skriver ferdig mange innlegg i løpet av en dag, prøv å ikke publisere mer enn et hver dag. Det kan virke automatisert om det kommer 4 innlegg på en nettside på en dag, og ingen de påfølgende dagene for google. Det samme gjelder linker inn til siden din, men dette kommer også senere.

Meningen med dette kurset er jo såklart for deg å tjene penger på internett, men til å begynne med bør du gjøre den første nettsiden din grundig og ta den tiden det tar. Bortsett fra mange andre bli rik sider på nettet, kan jeg her fortelle om en måte hvor du reelt kan tjene penger. Jeg skrev mitt første blogginnlegg i midten av juni 2009, og har nå bare i oktober tjent 4.800 kroner på internett, på en jobb jeg bruker max 1-2 timer om dagen på. Kanskje ikke alt for mye penger, men det vil øke om du er strukturert nok. Følg med neste gang om mer info om hvordan du kan tjene penger på internett. Del 3.

0 responses to "Tjen penger på nett, del 2"

Legg inn en kommentar

No spam!