Pages

top
Drevet av Blogger.
Det første du behøver for å kunne tjene penger på internett, er en egen nettside. Det finnes mange forskjellige måter å skaffe seg en nettside på, men en både enkel og gratis måte å gjøre det på, er å benytte google sin bloggtjeneste blogger. Denne nettsiden er laget på samme måte, og du går bare inn på www.blogger.com og oppretter en Google konto der, for så å lage bloggen din. Google kontoen din kommer du også til å bruk for litt senere, så dette er en smart måte å skaffe en nettside på. En del andre gratistilbydere av nettsider lar deg heller ikke beholde reklameinntektene selv, så det er nok et godt argument for å benytte blogger.

Hva skal så nettsiden din handle om? På denne første siden du lager kan det være smart å velge et tema du kjenner godt til og liker. Er du fotballinteressert, velger du fotball som tema, liker du mobiltelefoner så tar du dette osv. Dette er tross alt den første siden du skal lage, så det er lurt å ta et tema du vet mye om fra før, da det gjør at jobben føles mye enklere. Å tjene penger på internett er ikke enkelt, men det går ann å gjøre det så enkelt som mulig.

La oss si at du har valgt å lage en nettside om mobiltelefoner. Det første du bør gjøre er å notere ned alle stikkordene forbundet med mobiltelefoner, gjerne så mange som mulig. Som for eksempel; mobil, mobiltelefon, sms, ringe, nokia, sony ericsson, test av mobiltelefoner osv. Dette er søkeord som du etterhvert skal spre utover i teksten din for å bli funnet i søkemotorene.

Den første viktige delen av nettsiden din er adressen eller URL som det heter. Hovedsøkeordet ditt mobiltelefon bør være med her. http://mobiltelefon.blogspot.com er et eksempel på en bra adresse. Hvis denne er opptatt kan du forsøke med mobiltelefoner.blogspot.com eller mobil-telefon.blogspot.com. Det viktigste er at hovedsøkeordet ditt er med i adressen. Tittelen på nettsiden din må også inneholde ditt hovedsøkeord, så en grei tittel her kan for eksempel være Info om Mobiltelefoner. Da skal din nettside være klar til bruk, og du er et skritt nærmere til å kunne tjene penger på nett. Del 2.

0 responses to "Tjen penger på nett, del 1"

Legg inn en kommentar

No spam!