Pages

Drevet av Blogger.
Nå handler i hovedsak denne bloggen om å tjene penger på nett, og det er også hovedsaken for denne posten, men den har en litt annerledes vinkling enn hva som er vanlig når man har planer om å tjene penger på nettet. Det å spare penger er nemlig også en form av å tjene penger, det blir bare med litt motsatt fortegn kan man si.

I dagens bloggpost skal vi nemlig se på en mulighet som alt for mange overser, nemlig å samle dyre lån til en noe billigere løsning. Kanskje ikke hva man tenker å tjene penger på, for dette er en litt mer langsiktig måte å spare penger på, men hensikten er i bunn og grunn den samme. Vi skal sitte igjen med mer penger denne måneden enn hva vi hadde i den forrige. Hvis dette betyr at må kutte kostnader for å få det til, har vi jo tjent penger til slutt, det er bare at hensikten egentlig er å spare på utgifter, men målet er og blir det samme.

Så, hvordan gjør vi dette? Først må vi ta opp den ubehagelige sannheten om at alt for mange i Norge i dag, har alt for mye gjeld, og de skylder penger både til høyre og til venstre. Med smålån, kredittkort og kjøpekontrakter fra butikker som tilbyr avbetaling, er det mye å spare på å samle smålån til en gunstigere rente. Gå inn på Samlesmålån.com for en oversikt over flere banker som tilbyr denne typen av lån, for klarer du å senke de renteutgiftene du har per i dag, har du tjent eller spart om du vil, mye penger på relativt lite jobb.

Det stilles forsåvidt noen krav fra de bankene som tilbyr denne tjenesten, og det dreier som mest om at du som søker skal være en relativt sikker betaler. De vanlige kravene handler om at du som oftest må være over 25 år for å få innvilget en refinansiering, at du bor fysisk i Norge, at du har en rimelig grei årsinntekt, ofte over 200.000 kroner og sist men ikke minst, at du ikke har inkasso eller noen  betalingsanmerkninger. Oppfyller du samtlige av disse kravene, er sjansen ganske stor for at du kan spare penger på å refinansiere din gjeld og senke dine framtidige månedskostnader.

Selv om hensikten er å sitte igjen med litt mere penger hvermåned, bør du kanskje utvide dette målet litt. I stedet for å bruke overskuddet på artige ting, kan det kanskje være en ide, og bruke de pengene du har tjent ved å refinansiere, til å betale inn ekstra på lånet, og dermed bli gjeldfri mye tidligere enn planlagt. Det blir noe som vi kan kalle for en win-win situasjon, ikke sant? Penger spart er jo penger tjent og alt det der!

0 responses to "Tjen på å samle lån"

Legg inn en kommentar

No spam!