Pages

Drevet av Blogger.
En av de enkleste måtene å tjene penger på internett kan du gjøre ved å promotere andre sine produkter og varer. Fortjenesten er ikke helt den samme som om du skulle hatt en egen nettbutikk, MEN du opplever aldri noen problemer med kunder, leveranser, telefoner og annet mas som ofte kan følge med. Du selger rett og slett andres varer og tjener penger på det! Det finnes noen forskjellige affiliate programmer til dette, og en av de beste jeg har brukte dette året heter Mikkelsen Media.
Nesten 60.000 kroner har jeg fått utbetalt av Mikkelsen Media i 2010, og det er kun gjennom bannerannonser og tekstlinker til forskjellige produkter som folk kan kjøpe på nett. Kanskje ikke millioner, men dette er på nettsider som bare ligger der og tar i mot besøkende, og sender de videre til salgssiden hvor man kan kjøpe seg forskjellige produkter. Enkelt? JA. Mye jobb? Tja... egentlig ikke.

Nettsidene må settes opp først, og så må du skaffe en del besøk eller trafikk til disse nettsidene, men når det er gjort er det bare og slappe av og se pengene "rulle inn" ;) Som nevnt tidligere er det viktig at disse nettsidene handler om, og beskriver disse produktene som du i neste steg skal selge. Funker dårlig med en annonse om tannbleking på en side om bilmotorer for eksempel. Men i hvert fall Mikkelsen Media har hundrevis av forskjellige annonsører å velge mellom, sikkert noen som passer for din nettside. Det koster ingenting å bli partner hos Mikkelsen, så bli medlem i dag, og begynn og tjen penger allerede i kveld. Lykke til!

Bli partner hos Mikkelsen Media. Vi tilbyr markedets beste priser og unike kampanjer til våre partnere, og ikke minst super optimerte microsite kampanjer. Edit: Nå gikk det ikke like bra for Mikkelsen Media som man kanskje hadde håpet, for selskapet la inn årene i august 2012. Så hvis du planlegger å melde deg inn i et affiliate selskap, så bør du heller vurdere TradeTracker som for tiden kjører mange gode og innbringende norske kampanjer.

0 responses to "Affiliate med Mikkelsen Media"

Legg inn en kommentar

No spam!